Van Hunnik Meubelen

Van Hunnik Meubelen kiest voor Lisaas Voorraad App

Van Hunnik Meubelen, met 18 vestigingen in Nederland, is  gespecialiseerd in verkoop van meubelen in het midden tot hoog segment. Veel consumenten weten de winkels te vinden omdat ze gevestigd zijn op aantrekkelijke locaties. De winkels zijn makkelijk bereikbaar en bieden goede parkeermogelijkheden.

Van Hunnik Meubelen

De collectie bestaat voor 80% uit eigen productie en daarnaast restpartijen die beschikbaar zijn in de branche. Door deze combinatie is er een zeer grote goederenstroom die beheersbaar moet blijven. In de zoektocht naar software was het uitgangspunt, de beschikbare voorraad inzichtelijk maken voor alle medewerkers. Dus zowel op het hoofdkantoor, de magazijnen en de winkels.

 

Met bovenstaande in gedachte is men op zoek gegaan. Er is met veel partijen gesproken, maar de investering en de tijd voor het beheer ervan vielen Van Hunnik Meubelen enorm tegen. Daarom vielen gerenommeerde softwareleveranciers snel af en is de zoektocht gestart naar kleinere leveranciers met flexibiliteit.

 
Van Hunnik Meubelen kiest voor Lisaas Voorraad App

Lisaas is intuïtief in gebruik

Wat opviel was de  Voorraad App van Lisaas. “Na een eerste gesprek was het voor Lisaas al snel duidelijk waar we heen wilden”. De mogelijkheid van een demo-omgeving heeft Van Hunnik Meubelen met beide handen aangegrepen. Lisaas is intuïtief in gebruik en wordt hierdoor als zeer gebruikersvriendelijk ervaren. Dat maakt de leercurve erg kort en dit scheelt enorm in de implementatiekosten. De opleiding van de 40 medewerkers heeft Van Hunnik Meubelen zelf, zonder noemenswaardige obstakels, verzorgd.  

Standaard mogelijkheden van Lisaas voelen als een maatwerkjasje

In de periode van de eerste gesprekken was Lisaas een verbeterde versie van de Voorraad App aan het ontwikkelen. Hier heeft Van Hunnik Meubelen in mee kunnen denken, zodat de aangeboden standaardmogelijkheden als een maatwerkjasje aanvoelen. Dit alles tegen een zeer competitieve abonnementsprijs. “Er is direct geschakeld en een perfect voor ons geschreven softwareprogramma aangeboden. Het is makkelijk in gebruik”. 

Van Hunnik Meubelen gebruikt Lisaas Voorraad App voor al haar filialen
Van Hunnik Meubelen en Lisaas ERP Software voor een optimaal voorraadbeheer

De Lisaas Voorraad App werkt zowel op iOS als op Android

Een zeer groot pluspunt is dat de Voorraad App op zowel iOS als Android werkt. Alle medewerkers van de 18 winkels (o.a. Brummen, Ulft, Rijssen en Beneden Leeuwen)  gebruiken hiervoor een telefoon. Hierdoor hoefde men niet extra te investeren in hardware. 

“Iedereen kan de exacte voorraad zien en deze reserveren op een order via de telefoon. Dit is echt geweldig. Heel veel tijdwinst en veel minder fouten in de bestelling. Het vele belverkeer tussen de magazijnen en de winkels is nagenoeg weg! De klant krijgt direct tijdens het gesprek de juiste informatie over de beschikbaarheid van meubels”, aldus Van Hunnik Meubelen.

De conclusie van Van Hunnik Meubelen

“Na een tijdje heb je een goede database van de transacties en je voorraad. Je kunt hierdoor veel beter en efficiënter inkopen. Het systeem geeft een goed besteladvies aan, dit natuurlijk met de juiste instellingen.”

 

“Een vraag of aanpassing voor ons bedrijf persoonlijk is direct geregeld. Men begrijpt de wens goed en ze kunnen het goed vertalen naar het softwareprogramma.” 

Het Lisaas team is zeer content

Gezien de conclusie van onze gebruiker  zijn wij als Lisaas ook zeer content met dit gehele automatiseringstraject. Van advies, begeleiding, ontwikkeling, implementatie tot de ondersteuning op het gebruik van de Lisaas software.