Lisaas App

Op zoek naar een praktische en gebruiksvriendelijke app voor al je projecten? Dan is Lisaas jouw partner.

Met de zeer gebruiksvriendelijke interface van Lisaas App, op je smartphone of tablet, kun je efficiënt en eenvoudig de voorraad van artikelen beheren, de voorraad stand aanpassen en de periodieke inventarisatie maken, heb je de digitale oplossing voor je werkbon, registreer je uren en artikelen direct op je order, voeg je foto’s van het werk toe en laat je je klant zijn digitale handtekening zetten… en nog veel meer.

Met Lisaas App werkt u makkelijker, bespaart u veel tijd en maakt u een professionele indruk.

Lisaas Voorraad logo witte tekst

Lisaas App

Lisaas App is een onderdeel van de Lisaas ERP Software (in de cloud). Vanuit uw internet browser biedt deze ERP software mogelijkheden voor voorraad-beheer, project-administratie, uren-registratie, inkoop, CRM en boekhouding. De licentiekosten worden per maand berekend. Het verschil met andere pakketten: GEEN grote eenmalige investering, GEEN langdurig contract en KORTE implementatie tijd. Maatwerk is een optie. Lisaas ERP software is een totaalpakket speciaal ontwikkeld voor projectgestuurde en serviceverlenende bedrijven. Een softwarepakket waarmee elke organisatie efficiënter, effectiever en kostenbesparend kan ondernemen en vooral kan organiseren.

Probeer en ervaar de voordelen van Lisaas App...

Gebruiksvriendelijke interface

Voor smartphone of tablet 

Eenvoudig voorraad-beheer

Eenvoudig voorraad-aanpassingen

 Afbeeldingen van artikelen gevisualiseerd
Efficiënte periodieke inventarisatie
Digitale werkbon (met handtekening klant)

 Digitale leverbon (met handtekening klant)

 Registreer direct uren, materialen en kilometers

 Upload fotos van het werk (bijv voor en na)

… en nog veel meer.

Eenvoudig de voorraad van artikelen beheren, de voorraad stand aanpassen en de periodieke inventarisatie kan nu allemaal efficiënt met de LisApp. Artikel- en ordernummers kunnen naast een handmatige invoer ook met behulp van de camera of scanner gescand worden. Afbeelding van artikelen beschikbaar voor visualisatie. Orderpicken met zelfs serienummer registratie is hierdoor zeer eenvoudig geworden. De LisApp stimuleert het regelmatig tellen van je voorraad, waardoor de betrouwbaarheid ervan toeneemt en onverwachts misgrijpen kan worden voorkomen. Minimaliseer de kans op mis-interpretatie, optimaliseer uw voorraadbeheer real-time en registreer (tijdig) afwijkingen door gebrek, vervaldatum of ontbrekende aantallen.

 

Tevens de digitale oplossing voor vervanging van de papieren werkbon. Met digitale werkbonnen bent u in staat om het serviceproces sterk verbeteren. Voor ondernemers die de buitendienst efficiënter willen inrichten. Op de werkbon registreer je je uren en artikelen. Je kan foto’s toevoegen van je werk (bijvoorbeeld ervoor en erna) en de klant zet er een digitale handtekening onder. Direct op de smartphone of tablet. Wij zorgen er dan voor dat de bon als PDF in een mail naar je klant wordt gestuurd en opgeslagen in de ERP omgeving. Met LisApp werk je makkelijker, bespaar je veel tijd en maak je een professionele indruk. Zodra de werkbon gereed gemeld is kan de factuur gemaakt worden. Geen gemiste omzet door vergeten, verloren of slecht ingevulde werkbonnen. Snelle en foutloze communicatie tussen kantoor en het veld zorgt voor een kloppende factuur.

 

Scroll naar beneden voor enkele verduidelijkende screenshots en mogelijkheden binnen de Lisaas App.

Artikelinfo

De voorraad  en het verbruik altijd en overal in beeld en up-to-date. Met de Lisaas App kunt u altijd en overal artikelen zoeken en boeken  met uw smartphone, tablet of barcodescanner. Ook op locatie bij uw klant. Zo heeft u uw voorraadbeheer altijd tiptop in orde. Dus niet meer misgrijpen, geen tekorten meer, afboekingen op orders worden realtime verwerkt en wordt niets meer vergeten.

Eenvoudig, efficiënt en nauwkeurig met de Lisaas App!

Scan de barcode of voer het artikel handmatig in
Zoek artikelen
in omschrijving of artikelnummer
Meteen inzicht in locatie, voorraad, vrije voorraad, minimale voorraad en verbruik
Thumbnail afbeelding
van het artikel in beeld

Ontvangsten binnenboeken
Verbruik afboeken
Automatische verwerking naar order

Compleet voorraadbeheer 

Realtime voorraadcorrectie

Relaties

Op zoek naar een naam, adres of contactgegevens? Met de Lisaas App heeft u uw relatiebeheer altijd volledig bij de hand. Gebruik de App voor het bellen van uw klant, om een mail te sturen of om alle contactpersonen en hun functies binnen dat bedrijf te bekijken. 

Inzicht in uw volledige relatiebestand
Sneltoets bellen met smartphone
Sneltoets mailen met smartphone
Contactpersonen per bedrijf overzichtelijk in beeld
CRM overal en altijd beschikbaar

Orders

Project management is de kern van Lisaas ERP Software. Alle bedrijfsactiviteiten worden in relatie tot de projecten vastgelegd. Dat kan nu ook via de Lisaas App.

Log in en krijg meteen de orders in beeld waarop u bent ingepland of selecteer een overzicht van alle lopende orders. Selecteer de gewenste order en….

 

Direct orderinfo zoals opdrachtgever, contactpersoon, contactgegeven, orderomschrijving, specifieke orderinstructies en werkadres
Maak fotos van het project of de opname en upload deze meteen naar het betreffende order 
Registreer gewerkte uren en kilometers rechtstreeks op het order
Nu ook urenregistratie met scannen Persoonijke QR code en startstop via Lisaas App
Boek realtime gebruikte artikelen op het project met de scanner of handmatige invoer

 Digitaal aftekenen van de werkbon op locatie

 Maak een aantekening op locatie met een van / voor selectie en een duedate

Aantekeningen

Stelt de klant een vraag? Heeft u toch extra informatie nodig? Een opmerking naar de afdeling inkoop? Een reminder naar het management? Maak dan aantekening in de betreffende order, bij uw relatie, de inkoopbon of het gebruikte artikel. Zo houdt u de communicatielijnen kort en staat alles meteen geregistreerd en wordt niets vergeten.

Aantekeningen van/voor met vervaldatum en automatische herinnering
Weergave selectief voor iedereen of alleen van/voor 
Overzichtelijke weergave in kleuren en op urgente bij naderende duedate
Alle aantekeningen automatisch vastgelegd in database – actueel en afgehandeld – altijd terug te vinden
Specifiek te koppelen aan relatie, inkoop, artikel, project, calculatie, contactpersoon, medewerker

Urenregistratie

Registreer eenvoudig en efficiënt alle uren op het project. Log in onder uw eigen gebruikersaccount middels de QRcode scanfunctie, scan het ordernummer en voer uw uren in met het start-stop systeem.

Maak handig gebruik van scanoptie
Middels smartphone of tablet
Altijd en overal compleet en onder controle
Geen vergeten uren meer
Zeer praktisch, handig, eenvoudig en efficiënt 

✓ Optie start pauze stop

Handige instellingen

Stel automatische uitlogtijd in
Stel uw eigen startscherm in de App in
Wel of niet weergeven van de scanbutton
Afboekingen via in- en uitslag