Over ons

Focus op oplossingen!

In veel gevallen is de invoering van een software applicatie alleen niet de oplossing voor een  organisatorisch probleem. Graag bespreken wij in een vroeg stadium uw bedrijfssituatie, zodat wij een passend advies kunnen geven. Wij begeleiden u desgewenst verder naar organisatorische verbetering(en).

Case Study Image

Lisaas

Lipronics ontwikkelt webgebaseerde bedrijfssoftware en verzorgt de implementatie, opleiding en begeleiding na oplevering. Onze software is gebaseerd op en ontwikkeld met onze specialisatie op het gebied van technische branches zoals productiebedrijven, installatiebedrijven en de bouw.

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat een ERP-systeem aan moet sluiten op uw organisatie en niet andersom. Graag bespreken wij uw behoefte om op basis daarvan Lisaas optimaal voor uw situatie in te zetten. In veel gevallen kunnen wij Lisaas zó configureren dat het samenwerkt met andere aanwezige applicaties.

Houd opportunities altijd en overal in beeld en up to date
Managementinformatie en bedrijfsinformatie altijd up to date

Ontstaan

Lisaas ERP Software is voortgekomen uit de automatiseringsbehoefte van Lipro Engineering, een bedrijf dat liften en liftonderdelen produceert en monteert. Wij hebben hierdoor een ruime ervaring met de dagelijkse praktijk van productiebedrijven en projecten in de bouw.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van Lisaas staat niet stil. Onze zeer ervaren en praktisch onderlegde ontwikkelaars zijn continu bezig om Lisaas voor u op het hoogste niveau te houden. Heeft u een idee, of wenst u maatwerk in uw omgeving? Laat het ons weten, onze specialisten staan klaar voor het ontwikkelen van maatwerk.

productieplanning met digitaal planbord
Ton Beckers, General manager, Lisaas ERP Software
General Manager

Ton Beckers

tb@lisaas.nl

Henny Beelen, administratie, Lisaas ERP Software
Administratie

Henny Beelen

invoice@lisaas.nl

Mark Koolen, Helpdesk, Lisaas ERP Software
Helpdesk

Mark Koolen

mko@lisaas.nl

Ivo Mans, Team Manager en Lead Software Engineer, Lisaas ERP Software
Team Manager & Lead Software Engineer

Ivo Mans

im@lisaas.nl

Frank Neefs, Sales en Consultancy, Lisaas ERP Software
Sales & Consultancy

Frank Neefs

verkoop@lisaas.nl

Personeel en HRM module

Team

Bij Lipronics werken mensen met een ruime ervaring in de ICT voor productiebedrijven, engineering en bouw. Daarom kunnen wij veel MKB-bedrijven goed adviseren.

Support / Helpdesk

Heeft u ondersteuning nodig bij het verder inrichten van uw Lisaas omgeving? Heeft u vragen over functionaliteiten? Staat het antwoord op uw vraag niet in het Help-menu? Neem dan contact op met onze support-afdeling / helpdesk. Zij zijn u graag van dienst met het beantwoorden van uw vraag.

Contactmomenten vastleggen, inzichtelijk en overzichtelijk maken en houden
Leg klantafspraken duidelijk vast

Consultancy

U twijfelt over uw beslissing welk software pakket voor u het beste is? U bent niet zeker of functionaliteiten van Lisaas volstaan voor uw organisatie? U wilt geïnformeerd worden over de mogelijkheden en opties van Lisaas ERP Software en u wilt weten aan welke kosten u moet denken? Neem dan contact op met onze consultancy afdeling, zij adviseren u graag (open en eerlijk) over wat u van Lisaas kunt verwachten.