City & Park

Formulieren en tickets bij City & Park

De buitendienst van City & Park maakt dagelijks rapportages van verricht onderhoud en reparaties via formulieren, hierin worden ook foto’s verwerkt. Door gebruik te maken van de Lisaas Formulieren Module kunnen de medewerkers nu ter plaatse via een app de rapportage efficiënt opstellen.

Deze formulieren worden direct via het klantportaal inzichtelijk voor de opdrachtgevers.

Bovendien kunnen de opdrachtgevers in dit klantportaal tickets aanmaken om nieuw uit te voeren werkzaamheden aan te melden.

City & Park staat voor hoogwaardige innovatieve en duurzame producten waaronder te verstaan de afvalinzamelsystemen en straatmeubilair voor de inrichting van de buitenruimte voor zowel openbaar gebied als bedrijven. Behalve de levering van de afvalinzamelsystemen kunnen zij u ook advies geven met betrekking tot inzamelen van afval en het afvalinzamelsysteem wat daar het beste bij past.

Tijdens de opstartfase van het bedrijf is vooral gewerkt met eigen ontwikkelde Excel overzichten, slim archiveren van het mailverkeer en inzicht vanuit de financiële administratie. Het werd tijd voor de volgende stap om de verdere ontwikkeling en groei van City & Park te ondersteunen. In de zoektocht naar een geschikt en betaalbaar ERP systeem in contact gekomen met Lisaas. De beslissing om te kiezen voor de Lisaas software was snel gemaakt. Een compleet ERP systeem in een structurele en overzichtelijke omgeving sprak City & Park direct aan. Daarnaast is een groot voordeel dat de Lisaas software in abonnement vorm en in de cloud beschikbaar is.

Uitdaging

Verslaglegging van de werkzaamheden naar de opdrachtgevers via formulieren op een zo efficiënt mogelijke wijze communiceren. Dit betreft de bevindingen en werkzaamheden van de buitendienst medewerkers m.b.t. de inventarisaties en het preventief en correctief onderhoud. Het delen van foto’s en de hierbij behorende onderhoud en reparatie rapporten. 

Daarnaast een portaal bieden aan de opdrachtgevers om deze formulieren te raadplegen. Tevens tickets c.q. meldingen aan te maken die zonder verdere communicatie geautomatiseerd in behandeling kunnen worden genomen met inzicht over de voortgang.

Ervaringen

Tijdens de invoering van de software was de begeleiding prettig en snel. De medewerkers van Lisaas denken flexibel mee in oplossingen op maat, rekening houdend met de wens van de klant. Ook het meedenken in het werkproces en dit koppelen aan het systeem, zodat het optimaal werkt is erg prettig. De helpdesk van Lisaas weet passend om te gaan met de verschillen in kennis en niveau van de gebruikers. Tot slot nog een idee voor het implementeren van de software, na het eerste opstart moment na 3 maanden een terugkom dag plannen. Dit heeft mogelijk als voordeel dat vragen of onduidelijkheden, nog makkelijker gaan.’

De conclusie van City & Park

Het gebruik van Lisaas als compleet ERP systeem helpt mee aan het versneld groeien van ons bedrijf. Door meer overzicht en inzicht te hebben in de processen, lopende projecten en financiën, kunnen we efficiënter en sneller werken.

Het resultaat is dat de standaard App van Lisaas is uitgebreid op input van een meedenkende gebruiker. De App sluit perfect aan op de back-office omgeving van Lisaas waar alle klantgegevens met de aanwezige afvalinzamelsystemen in zijn geregistreerd.

Historie van projecten, orders en facturen zijn beschikbaar. Door de koppeling met SharePoint zijn alle documenten te reproduceren en is er een digitaal archief beschikbaar.

Via het klantportaal zijn opdrachtgevers in staat om deze te raadplegen. Het systeem werkt zeer prettig voor City & Park en neemt een hoop werk uit handen. Naar de mening van City & Park worden ze van A tot Z ondersteunt. Alles is netjes volgens afspraak uitgevoerd.

Kortom, een zeer prettige samenwerking!

Het Lisaas team is trots op deze gebruiker

Met bovenstaande beschreven ervaringen en het resultaat bij City & Park zijn wij als Lisaas

zeer tevreden en trots. 

Gebleken is dat onze Formulieren Module efficiënt bruikbaar is om in de praktijk toe te passen en zo een waardevolle ondersteuning vormt van het administratieve proces.

Het gehele automatiseringstraject van advies, begeleiding, ontwikkeling, implementatie en de ondersteuning op het gebruik van de Lisaas software is ingevuld, zoals wij denken en vinden hoe klanten bedient moeten worden.