Scanner

Een optimaal voorraadbeheer met de barcodescanner.

Heeft u uw voorraadstand en magazijn altijd up-to-date? Is uw voorraadbeheer optimaal? Nee? Dan kunt u dat in orde krijgen met deze compacte en robuuste scanner. De scanners zijn compleet voor-geconfigureerd en gekoppeld aan uw Lisaas omgeving. Zo worden alle bijboekingen en afboekingen direct bijgewerkt. Met deze Datalogic Memor K barcodescanner maakt u uw magazijnbeheer efficiënt, foutloos en snel. En dit alles voordelig in aanschaf en onderhoud.

Handige barcodescanner Datalogic Memor K
Voordelen van een barcodescanner, datalogic Memor K

Voordelen van een scanner

Welke scanner krijgt u?

Handige en robuuste barcode scanner Datalogic Memor K
cradle en charger als accessoire voor de barcodescanner

Optionele accessoires

Implementatietips van Lisaas

Een barcodescanner is eigenlijk onmisbaar om uw voorraad op orde te houden. Scannen middels een barcodescanner helpt vooral om dit voorraadbeheer snel, efficiënt en foutloos te kunnen doen. Dus door het gebruik van een barcodescanner wordt de snelheid verhoogd. Daarnaast worden (pick)fouten verminderd of voorkomen. Én u bent eindelijk verlost van het overtypen van lijstjes. Bent u van plan om de barcodescanner in uw organisatie te gaan gebruiken?

Maak de artikelregistratie compleet en correct!

Lisaas ERP Software voorziet u van alle gemakken. Vooral de combinatie van Lisaas en de barcodescanner biedt een groot gemak. U registreert artikelen met aantallen, volumes en eenheden optimaal.

Voorzie de artikelen van een barcode (sticker)

Print een barcode(sticker) van elk artikel. Dit kan heel eenvoudig vanuit uw eigen Lisaas omgeving. De barcode kan geprint worden In diverse formaten en vormen. Zo scant u altijd het juiste artikel.

Vraag het de mensen uit de praktijk

Betrek uw (praktijk) mensen bij het inzetten van een barcodescanner. Maar zeker ook bij het implementeren van de barcodes. Zij hebben namelijk een schat aan kennis. Hiermee wordt het gebruik van de scanner en het beheer van het magazijn zo optimaal mogelijk gemaakt. 

De scanners voor uw eigen Lisaas omgeving

De scanners die worden geleverd aan Lisaas gebruikers zijn geheel voorgeconfigureerd. Daarnaast zijn ze gekoppeld aan hun eigen Lisaas omgeving. Op het moment dat een Lisaas gebruiker de barcodescanner ontvangt kunnen zij dus meteen aan de slag. Een Plug&Play scanner als het ware. Bent u geen Lisaas gebruiker? Dan neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies of gratis demo. 

Officieel partner van Datalogic

Lipronics b.v. is door Datalogic erkend als officieel partner. Dat betekent voor u als gebruiker van onze scanners:

Barcode scanner:

Handige en robuuste barcode scanner Datalogic Memor K
Barcodescanner (Prijs op aanvraag)
Voordelen van een barcodescanner, datalogic Memor K
Barcodescanner inclusief cradle (Prijs op aanvraag)
Simkaart per maand (Prijs op aanvraag)