Amabox Systems

Amabox Systems kiest voor Lisaas ERP Software

AMABOX Systems produceert een baanbrekende totaaloplossing om de handbijstort van ingrediënten in de poeder- en korrelverwerkende industrie te automatiseren. Bijvoorbeeld bij de productie van diervoeder, pet food en premix. Innovatie is het DNA van het jonge bedrijf. AMABOX is gevestigd in het zuiden van Brabant met zijn kantoor en productielocatie.

Het systeem bestaat uit verschillende hightech modules die samengevoegd kunnen naar de wens van de klant. Op deze manier past het systeem altijd in zowel bestaande als nieuwbouw fabrieken van klanten. Dit breed aanbod aan machines komt met een groot aantal verschillende onderdelen. Het op orde houden van de voorraad was ondoenbaar zonder een goed systeem.

Waarom Lisaas?

Wij hebben LISAAS geselecteerd uit diverse ERP/SAAS pakketten vanwege de uitgebreide functionaliteit in combinatie met lage investering.
Omdat wij een jong bedrijf zijn, nog zonder vaste werkwijze/procedures, kunnen wij de ‘standaard’ procedures uit Lisaas adopteren, dit houd de implementatie eenvoudig en de implementatiekosten laag. 

Stap voor stap te implementeren

Ook helpt het, wanneer een software systeem standaard blijft, om updates eenvoudig uit te rollen. Zo blijft ons systeem altijd actueel.
We zijn begonnen met artikelbeheer en inkoop, zo hebben we overzicht gehouden en de project financiën kunnen bewaken. Inmiddels hebben we magazijnbeheer geïmplementeerd en zal de voorraad op korte termijn volgen.

De conclusie van Amabox Systems

“Lisaas, het pakket en ook zeker het team erachter, blijft ons positief verrassen in het hoge niveau van de standaard functionaliteit, de continue nieuwe features die beschikbaar komen, de benaderbaarheid en het nuchtere meedenken van de projectleider en softwareontwikkelaar. Een heel fijn pakket en bedrijf om mee te werken.”

Het Lisaas team is erg tevreden met deze gebruiker

“Door  de open communicatie, reeële en praktische feedback en 100% inzet, ervaren wij het  samenwerken met Amabox Systems als zeer positief. We hopen dan ook op een langdurige en bestendige samenwerking.”