Offertes met plaatjes

Het opstellen, printen en mailen van een offerte is al een fluitje van een cent in Lisaas ERP Software. Vanaf nu is het echter ook heel eenvoudig om afbeeldingen of illustraties te verwerken in de offerte. Met een paar instellingen binnen uw eigen Lisaas ERP omgeving wordt de afbeelding van het betreffende artikel weergegeven onder de offerteregel of de omschrijving. Dit geeft uw offerte een extra aantrekkelijke en opvallende lay-out én is het meteen zichtbaar over welk artikel, product of uitvoering het gaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over hoe afbeeldingen toe te voegen in uw offertes? Klik dan hier.

Handige GPS tracker

Sinds enige tijd biedt Lisaas een handige GPS tracker (eenvoudig zelf in te bouwen) aan. Met deze GPS tracker is de rittenregistratie een fluitje van een cent. U weet nu precies waar welk voertuig zich bevindt en alle ritten, afstanden en gereden snelheden worden automatisch geregistreerd in uw eigen Lisaas ERP omgeving. Een interessante aanvulling op uw software pakket. Zo heeft u altijd een overzicht van uw complete wagenpark, dat maakt uw planning en inzet van uw buitendienstmedewerkers of monteurs een stuk efficiënter.

Koppeling Lisaas met webshop Woocommerce

Recent hebben wij, voor een van onze klanten, een koppeling tussen Lisaas en de webshop Woocommerce gerealiseerd.

Nu kunnen artikelen uit de Lisaas gegevens direct in de webshop worden weergegeven, inclusief foto, actuele voorraadstand en verkoopprijs. De Lisaas server zorgt vervolgens dat deze gegevens continue actueel weergegeven worden in de Woocommerce webshop.

Wilt u ook een Woocommerce webshop gekoppeld aan Lisaas hebben? Neem dan contact met ons op.