Lisaas ERP software - CRM / relatiebeheer

Klantgegevens altijd bij de hand met CRM van Lisaas.

Relatiebeheer en CRM (Customer Relationship Management)  is erg belangrijk voor het onderhouden van uw klantrelaties. Ook om zicht te houden op uw prospects. Door gedegen relatiebeheer komt u erachter wat de wensen van uw klanten zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Want met een geoptimaliseerd CRM kunt u meebewegen met innovaties en ontwikkelingen. Daarnaast richt u uw verkoop- en productieproces optimaal in.

Relatiebeheer is compleet geïntegreerd in Lisaas ERP Software

CRM / Relatiebeheer

In Lisaas ERP Software wordt belangrijke informatie overzichtelijk digitaal weergegeven. Bijvoorbeeld uw relaties, de orderhistorie, lopende projecten en opportunities. Hiermee krijgt u beschikking over managementinformatie waarmee u aan de slag kunt. Het CRM en relatiebeheer binnen uw eigen Lisaas omgeving maakt het makkelijk om het salesproces en de marketing op elkaar af te stemmen. En daar waar nodig bij te sturen.

Binnen uw eigen Lisaas omgeving vindt u snel de juiste gegevens. Door deze optimale bruikbaarheid van het praktische CRM en relatiebeheer zal de efficiency en effectiviteit verhoogd worden. De CRM module is centraal vastgelegd en intern gekoppeld binnen uw eigen Lisaas-omgeving. Met als resultaat: optimalisatie van de productiviteit, winstverhoging en, zeker niet onbelangrijk, groei van klantwaardering.

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid binnen Lisaas ERP Software. Bijvoorbeeld het koppelen van documenten, aantekeningen en contactpersonen. Zij bieden u een volledig en praktisch relatiebeheersysteem. Het grote voordeel: al uw klantgegevens staan centraal gedocumenteerd en alle contactpersonen zijn met één klik zichtbaar.

Relatiebeheer is compleet geïntegreerd in Lisaas ERP Software
Lisaas ERP Software voorziet in CRM en relatiebeheer

Relaties inzichtelijk

Met het uitgebreide CRM deel van Lisaas heeft u uw relaties altijd en overal inzichtelijk. Van klant tot leverancier. Van onderaannemer tot inhuurkrachten. Één klik op de knop en u heeft onder andere  contactgegevens, bedrijfsgegevens, medewerkers, orderhistorie, omzethistorie, opportunities, lopende orders, specifieke afspraken en nog veel meer in beeld.

Met Lisaas ERP Software heeft u altijd en overal actueel inzicht in uw orderportefeuille

Opportunities in beeld

Elke ondernemer, maar ook de sales-afdeling, wil weten wat de opportunities zijn. Want met deze informatie kan namelijk direct en gericht actie worden ondernomen. Daarnaast kan een redelijke prognose gemaakt worden voor projecten in de (nabije) toekomst. Inzicht in de opportunities biedt u kansen om uw orderportefeuille optimaal gevuld te krijgen, te maken en te houden. Dat resulteert in pro-actief ondernemen en pro-actief sales genereren.

leg klantafspraken vast en maak ze inzichtelijk en overzichtelijk met het volledige CRM van Lisaas ERP Software

Klantafspraken

Elke klant is anders, elke leverancier is anders. Daarom zult u met elke klant (of klantengroep) en elke leverancier (of leveranciersgroep) bepaalde afspraken maken. Bijvoorbeeld over betalingstermijn, afname-volume, levertijden, garantie, jaaromzet en nog veel meer. Al deze afspraken kunnen worden vastgelegd in de module CRM en relatiebeheer van Lisaas. Zo heeft iedereen meteen inzichtelijk wat de afspraken zijn. Dat maakt het bespreken, overleggen, offreren en verkopen een stuk gemakkelijker.

uw CRM altijd en overal compleet en up to date met Lisaas ERP software

Contactmomenten

U of uw collega wordt gebeld, gemaild of heeft een afspraak… Alles wat is besproken kan meteen worden vastgelegd in uw eigen Lisaas omgeving. Hierdoor is het verdwijnen van notities en onvindbaar raken van informatie verleden tijd. Alles is duidelijk vastgelegd en meteen gedocumenteerd, voor iedereen inzichtelijk. Maak een aantekening met een due-date voor een vervolgafspraak. Of voor het nabellen van een aanbieding. Leg alle contactmomenten chronologisch vast en documenteer specifieke klantafspraken en -voorwaarden. U kunt dus altijd vóór het volgende contact met uw relatie de voorgaande contactmomenten even doornemen. Want zo bent u altijd op de hoogte van datgene er is afgesproken, ook in het verleden.

uitgebreide zoekfuncties in uw eigen Lisaas ERP Software omgeving, voor smartphone, tablet, laptop en pc

Scala aan zoekfuncties

Het CRM deel in uw eigen Lisaas omgeving biedt een scala aan zoekfuncties. Daarmee kunt u met slechts een deel van een naam, adres of vestigingsplaats altijd de relatie vinden die u zoekt. Of wilt u weten welke relaties u heeft in een bepaalde stad? Of in welke branche? Welke bedrijfsgrootte? Wellicht wilt u een selectie op prospects, klanten of leveranciers? Al deze opties worden geboden in het zoeksysteem van de CRM module van Lisaas.

Verwerk eenvoudig en snel de inkoopfactuur / inkoopfacturen.

Documentkoppeling

Leg alle specifieke documenten van uw relaties vast. Bijvoorbeeld de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, raamovereenkomsten, huurovereenkomsten, verkoopcontracten, catalogi etc. Leg deze belangrijke documentatie vast in uw eigen Lisaas omgeving. Dan kunt u altijd en overal deze documenten raadplegen en inzien.