Ideaal voor monteur en buitendienst.

  • Urenregistratie
  • Materiaalverbruik
  • Projectinformatie
  • Werk- en afleverbonnen aftekenen
  • Planning
  • en nog veel meer ...... op smartphone, laptop of tablet!

Probeer nu LisAPP, speciaal voor monteur en buitendienst, op mobiel via start.lisapp.nl

 

Lisapp, de app speciaal voor monteur en buitendienst, is voor elke gebruiker van Lisaas ERP Software beschikbaar.
Middels deze app kan, via de smartphone, laptop of tablet met enkele drukken op de buttons, belangrijke project- of bedrijfsinformatie geregistreerd of bekeken worden.

Actuele projecten:

met de Lisaas App kan de monteur of buitendienstmedewerker altijd en overal zien op welk(e) project(en) hij is ingepland, met daarbij een werkinstructie, planning en nog meer projectinformatie zodat altijd duidelijk is welke werkzaamheden er waar en wanneer verricht dienen te worden.

projectoverzicht in LisAPP

Per project:

meteen inzichtelijk om wat voor een project het gaat door middel van een korte omschrijving met daarbij een specifieke werkinstructie. Zo ziet uw medewerker in één oogopslag voor welke projecten hij is ingepland en welke werkzaamheden bij dat project dienen te worden uitgevoerd.

in 1 oogopslag meteen de actuele projecten in zicht, nu met Lisapp op je smartphone of tablet

Locatie:

bij elk project staat de exacte locatie vermeld. Met een druk op de knop wordt meteen de routebeschrijving via googlemaps weergegeven en kan de navigatie via Google gestart worden. Een adres zoeken en een route plannen behoort hiermee tot de verleden tijd, u heeft alle info meteen bij de hand.

met 1 druk op de knop start Google Maps met navigatie

Tijdregistratie:

Uw medewerkers kunnen mobiel in- en uitklokken en kunnen aangeven bij welk project of op welke locatie zij de werkuren (en voorbereidings- en reisuren) gemaakt hebben. Alle geregistreerde uren worden dan automatisch door Lisaas ERP Software aan de juiste projecten en aan de juiste werknemer gekoppeld en worden inzichtelijk en overzichtelijk gemaakt. Vooral met de handige optie 'PLAY PAUSE STOP' wordt het registreren van uren een fluitje van een cent.

urenregistratie via LisAPP, snel en gemakkelijk

Materiaalgebruik:

gebruikte artikelen en materialen kunnen worden afgeboekt per project, zo is elk project én uw voorraad altijd en overal up-to-date. Heeft uw medewerker op locatie bijvoorbeeld enkele extra materialen nodig dan kunnen deze realtime worden afgeboekt van het betreffende project. Meteen zichtbaar voor u, maar ook voor uw klant, dat maakt het aanvragen van o.a. meerwerk een stuk eenvoudiger en alles wordt automatisch vastgelegd.

materialen afboeken op projecten, altijd en overal met smartphone of tablet

Werkbon:

Een bijkomend groot voordeel is dat uw medewerker, na het afronden van de werkzaamheden of werkdag, per direct de gewerkte uren, gemaakte kilometers en gebruikte materialen kan laten aftekenen door de klant (via laptop, tablet of smartphone). Zo heeft u (en uw medewerker) de gewerkte uren en verrichtte werkzaamheden meteen verantwoord bij de klant en netjes digitaal vastgelegd in het ERP systeem. De altijd actuele gegevens zijn overal en altijd in te zien.

afleverbon of oplevering digitaal laten aftekenen door uw klant, altijd en overal met LisAPP

Wilt u meer informatie over Lisaas ERP Software, laat het ons dan weten, wij helpen en adviseren u graag.
Lipronics, Mangaanstraat 1 Nederweert, www.lisaas.nl, tel. 0495-769012