Lisaas ERP software - functionaliteiten

Lisaas ERP Software is compleet

Onze bedrijfssoftware onderscheid zich van andere ERP pakketten door de volledigheid, compleetheid en uitgebreide functionaliteiten van het pakket. Dus Lisaas ERP Software voorziet in nog veel meer andere mogelijkheden, handige modules en tools. Hieronder vindt u een selectie van extraatjes die u kunt goed kunt gebruiken.

GPS track and trace geintegreerd

Functionaliteiten

Met functionaliteiten zoals onder andere de urenregistratie, kilometerregistratie, afleverbon, opdrachtbevestiging, inkoopopdrachten, administratie, calculaties en offerte is Lisaas ERP Software compleet.

GPS Tracker met OBD stekker, plug and playy
urenregistratie, uitgebreide handige functionaliteit

Urenregistratie

De functionaliteit ‘urenregistratie’ maakt het voor medewerkers eenvoudig zelf via internet hun werkuren te verantwoorden. Zij kunnen hier zowel hun werktijden en uursoorten alsook de projecten waaraan zij gewerkt hebben invoeren. Verder is het mogelijk om direct te controleren of het aantal ingevoerde uren overeenkomt met de aangegeven werktijden en pauzes. Deze opzet van urenadministratie maakt het ideaal toepasbaar voor bedrijven die veel orders op basis van nacalculatie doen. Vooral voor bedrijven die veel projecten op locatie doen: zoals installatie-werk, onderhoud of werkzaamheden in de bouw. Urenregistratie van Lisaas ERP Software vormt een goede basis voor inzicht in de kosten van projecten.

uitgebreide zoekfuncties in uw eigen Lisaas ERP Software omgeving, voor smartphone, tablet, laptop en pc

Kilometerregistratie

Een unieke functionaliteit van Lisaas ERP Software is de koppeling van urenadministratie aan een kilometerregistratie per bedrijfsauto. De ingevoerde uren en kilometers zijn direct gekoppeld aan de nacalculaties van de orders of projecten. Zo kunnen uw medewerkers via hun telefoon, tablet of laptop hun werktijd, reistijd en het aantal gereisde kilometers invoeren. Daarnaast is er een optie om Track&Trace van de bedrijfswagens te koppelen in Lisaas, zodat u altijd achteraf (of actueel) inzicht heeft in de locatie van de voertuigen.

Digitale afleverbon, voor smartphone en tablet met touchscreen

Afleverbonnen

Lisaas ERP software is een cloud-toepassing en is dus overal via internet bereikbaar. Hierdoor kunnen alle leveringen of opleveringen op locatie voor akkoord worden afgetekend.
Log in op uw laptop, smartphone of tablet. Zo kunt u de afleverbon of het opleveringsformulier laten aftekenen door uw klant of  de projectverantwoordelijke. Een snelle en betrouwbare vastlegging van de aflevering wordt dan meteen digitaal opgeslagen. Kopietjes, scans of duplicaten zijn dus niet meer nodig.

Verwerk eenvoudig en snel de inkoopfactuur / inkoopfacturen.

Inkoopopdrachten

Bereidt een bestelling voor met slechts enkele klikken op de muis. U kiest voor een product, een leverancier, een aantal en een gewenste levertijd en uw inkoopopdracht is gereed. Met nog één muisklik wordt uw inkoopopdracht per mail verzonden naar uw leverancier. Datgene wat u besteld heeft wordt automatisch in de ‘nog te ontvangen’ voorraad opgenomen. Dus u weet altijd exact wat in bestelling uitstaat, wanneer u de levering kunt verwachten en wat uw voorraadstatus is.

Met Lisaas ERP Software heeft u altijd de volledige orderhistorie inzichtelijk en overzichtelijk in beeld

Administratie

Met behulp van Lisaas ERP Software heeft en houdt u het reilen en zeilen van uw gehele organisatie inzichtelijk. Daarnaast zijn natuurlijk ook de cijfers van groot belang! De complete administratie van uw bedrijf is geïntegreerd in onze software. Uw belastingaangiften, balansen, afschrijving, maandcijfers, liquiditeitspositie, bank- en rekening courant info, debiteuren en crediteuren… U kunt ze inzien op ieder moment van de dag. De eenvoud en de efficiency van deze geïntegreerde administratie maakt Lisaas ERP Software hét complete pakket.

controleer en monitor uw leveringen, controle en monitoring van leveringen met Lisaas ERP Software

Omzetoverzichten

U wilt toch ook meteen weten hoe het ervoor staat? Met een van de vele functionaliteiten van Lisaas ERP Software heeft u direct het gewenste overzicht. Zoals omzet per klant, per project, per periode, per artikel en per uursoort. Management- en bedrijfsinformatie overzichtelijk weergegeven in diagrammen, bedragen of tabellen. Zo kunt u snel goed onderbouwde beslissingen nemen en inzien welke klant voor de omzet zorgt. Maar ook wat de beste en slechtste maanden zijn en waarom, welk soort projecten kansen bieden en welke projecten een probleem vormen.

Met Lisaas ERP Software heeft u altijd en overal actueel inzicht in uw orderportefeuille

Facturatie

Heeft uw klant de offerte goedgekeurd en is het project afgerond? Dan hoeft u alleen nog op het knopje ‘nacalculatie’ te drukken. U heeft direct inzicht in het resultaat van het project. Middels deze facturatie heeft u een overzichtelijk vergelijk tussen de voor- en nacalculatie en een totaaloverzicht van uren, materialen, inkoop en kilometers. U bepaalt het factuurbedrag en met één druk op de knop is de factuur aangemaakt. Met nog een volgende ‘klik’ wordt de factuur digitaal naar uw klant verzonden. De verwerking in de administratie heeft hierbij meteen plaatsgevonden.

Projectmanagement met het planbord

Productieplanning

Natuurlijk wilt u weten wat de bezetting van uw personeel, machines en projectportefeuille is. Daarvoor heeft Lisaas een uitgebreide productieplanning.
Doordat u aan uw projecten doorloop-statussen toe kent kunt u zien hoe ver de projecten gevorderd zijn. U krijgt ook inzichtelijke informatie over de bezettingsgraad van uw personeel en machines. Dat maakt tijdig bijsturen mogelijk, zodat een optimale bezetting wordt gerealiseerd en in de gaten kan worden gehouden.

Lisaas ERP Software voorziet in CRM en relatiebeheer

Offertes

Een offerte maken in Lisaas is zeer eenvoudig. De offerte wordt samengesteld op basis van het invoeren van artikelen, uren, uursoorten en kosten. Alle gegevens waarop u uw offerte baseert, volgen het project tijdens de doorloop tot aan de facturatie. Met slechts één muisklik mailt u de offerte naar uw klant. Daarbij worden alle specifieke afspraken (zoals betalingstermijn, klantenkorting, levertermijn en geldigheidsduur van de offerte) automatisch vermeld op de offerte. Het maken van aanbiedingen is nog nooit zo eenvoudig en professioneel geweest.