Voorraad en Artikelbeheer

Voorraadbeheer en artikelen inzichtelijk? Altijd actueel met Lisaas bedrijfssoftware. Te weinig, te veel, te duur... voorraadbeheer met Lisaas maakt het meteen inzichtelijk.Om uw inkoop, voorraad en artikel- en materialenverbruik te kunnen ordenen is Lisaas ERP Sofware voorzien van een zeer praktisch voorraad- en artikelenbestand. Binnen deze geïntegreerde module worden alle gegevens over uw voorraad, artikelen en materialen vastgelegd. In één oogopslag heeft u een overzicht van de bestellingen, de historie van het gebruik van artikelen en de huidige voorraadstatus. U kunt zien waar de tekorten dreigen te ontstaan, wat de hardlopers zijn en bij welke leverancier u de beste prijs voor het artikel betaalt. Met behulp van deze module kunt u zeer efficiënt inkopen en houdt u uw voorraad op een optimaal peil.

Met het inkoopsysteem kunt u eenvoudig en snel inkooporders plaatsen voor zowel artikelen uit uw artikelbestand als overige bestellingen. De inkooporders kunnen tevens aan een projectnummer worden gekoppeld, zodat de kosten direct in de nacalculatie van het betreffende project worden verwerkt. Verder wordt goederenontvangst in het systeem geregistreerd, hierbij worden de goederen automatisch bij het project bijgeboekt of op de voorraad geboekt zodra ze ontvangen zijn. Voor alle niet tijdig ontvangen goederen kunt u direct een duidelijk overzicht genereren. De inkoopfactuur wordt automatisch vergeleken met de inkooporder en in het systeem geregistreerd.

In nauwe samenwerking met toonaangevende toeleveranciers is een automatische uitwisseling van bestelgegevens en orderbevestigingen mogelijk volgens zowel de cXML of Insbou-standaard. Hierdoor verzend u de door u aangemaakte inkooporder direct, via een beveiligde verbinding, naar uw toeleverancier. De toeleverancier kan hierop direct de prijs en levertijd bevestigen, welke meteen in het systeem wordt verwerkt. Het bestelproces verloopt hierdoor efficiënter, sneller en nauwkeuriger.

Lisaas ERP Software biedt:
►   Actueel overzicht huidige voorraadstand en financiële positie
►   Op artikel- of artikelgroep niveau
►   Voorraadbeheer via interactieve, draadloze barcodescanner
►   Voorraadbeheer via de gratis Android en IPhone App ‘Lisaas Voorraad’
►   Locatie van het artikel in het magazijn
►   Welke leveranciers bieden tegen welke prijs het artikel aan
►   Inkooporders aanmaken en direct digitaal verzenden
►   Bestel- en gebruikshistorie
►   Overzicht tekorten en hardlopers
►   Alle eventuele documenten (bijv. garantie en montageomschrijving) behorend bij het artikel koppelen aan het betreffende artikel
►   Artikellijsten van leverancier kunnen geïmporteerd en automatisch verwerkt worden
►   Prijsupdates kunnen automatisch geïmporteerd en verwerkt worden
►   Levertijd per artikel kan bepaald worden en is dan gekoppeld aan bestellingen

Wilt u meer weten over een optimaal en effectief artikel- en voorraadbeheer? Of wilt u ook een maand gratis en geheel vrijblijvend uw eigen demo-omgeving?

Bel ons gerust op nummer 0495-769012 of mail het contactformulier zodat wij met u contact op kunnen nemen.

Reacties zijn gesloten.