Voorraad en Artikelbeheer

Voorraadbeheer en artikelen inzichtelijk? Altijd actueel met Lisaas bedrijfssoftware. Te weinig, te veel, te duur... voorraadbeheer met Lisaas maakt het meteen inzichtelijk.Om uw inkoop, voorraad en verbruik te kunnen ordenen is Lisaas voorzien van een zeer praktisch voorraad- en artikelenbestand. Binnen deze geïntegreerde module worden alle gegevens over uw voorraad en artikelen vastgelegd. In één oogopslag heeft u een overzicht van de bestellingen, de historie van het gebruik van artikelen en de huidige voorraadstatus. U kunt zien waar de tekorten dreigen te ontstaan, wat de hardlopers zijn en bij welke leverancier u de beste prijs voor het artikel betaald. Met deze module kunt u veel efficiënter inkopen en houdt u uw voorraad op een optimaal peil.

Met het inkoopsysteem kunt u snel inkooporders plaatsen voor zowel artikelen uit uw artikelbestand als overige bestellingen. De inkooporders kunnen tevens aan een projectnummer worden gekoppeld, zodat de kosten direct in de nacalculatie van het betreffende project worden verwerkt. Verder wordt goederenontvangst in het systeem geregistreerd, hierbij worden de goederen automatisch bij het project bijgeboekt of op de voorraad geboekt. Voor alle niet tijdig ontvangen goederen kunt u direct een duidelijk overzicht genereren. De inkoopfactuur wordt automatisch vergeleken met de inkooporder en in het systeem geregistreerd.

In nauwe samenwerking met toonaangevende toeleveranciers is een automatische uitwisseling van bestelgegevens en orderbevestigingen mogelijk volgens zowel de cXML of Insbou-standaard. Hierdoor verzend u de door u aangemaakte inkooporder direct, via een beveiligde verbinding, naar uw toeleverancier. De toeleverancier kan hierop direct de prijs en levertijd bevestigen, welke direct in het systeem wordt verwerkt. Het bestelproces verloopt hierdoor efficiënter, sneller en nauwkeuriger.

Lisaas biedt:

►   Actueel overzicht huidige voorraadstand en financiële positie

►   Op artikel- of artikelgroep niveau

►   Voorraadbeheer via interactieve, draadloze barcodescanner

►   Voorraadbeheer via de gratis Andriod App ‘Lisaas Voorraad’

►   Locatie van het artikel in het magazijn

►   Welke leveranciers bieden tegen welke prijs het artikel aan

►   Inkooporders aanmaken en direct digitaal verzenden

►   Bestel- en gebruikshistorie

►   Overzicht tekorten en hardlopers

►   Alle eventuele documenten (bijv. garantie en montageomschrijving) bij het artikel koppelen aan het betreffende artikel

►   Artikellijsten van leverancier kunnen geïmporteerd en automatisch verwerkt worden

►   Prijsupdates kunnen automatische geïmporteerd en verwerkt worden

►   Levertijd per artikel kan bepaald worden en is dan gekoppeld aan bestellingen

Reacties zijn gesloten.