Procescontrole

Lisaas ERP software maakt uw processen controleerbaar, beheersbaar en overzichtelijk. Dus altijd betrouwbare en inzichtelijke informatie waarop uw organisatie kan anticiperen.Een structurele aanpak van processen binnen uw bedrijf zorgt voor een betere concurrentiepositie en een grotere winstgevendheid. Het zorgt voor een optimale efficiency, beperkt faalorders tot een minimum, houdt de kwaliteit op het gewenste niveau of brengt deze naar een hoger niveau zonder meerkosten. Daarnaast maakt de procescontrole de bezetting van werk en personeel inzichtelijk. Middels de constante monitoring vormt u zich een beeld van de diverse processen, constateert u gemakkelijk waar de efficiëntie en doorloop mogelijk stagneert én heeft u handvatten om alles in goede banen te leiden of eventueel bij te sturen.

Lisaas biedt u de mogelijkheid om processen volledig in kaart te brengen, te organiseren en te redigeren. Onze jarenlange ervaring op het gebied van projectgericht werken en de ontwikkeling van bedrijfssoftware, gecombineerd met de nieuwste technologieën en advisering van onze experts, maken van Lisaas een beproefd procescontrolesysteem.

Lisaas ERP Software biedt:
►   Haal meer winst uit uw projecten
►   Beperkt faalorders en communicatiestoornissen
►   Verbetert uw concurrentiepositie door optimalisatie en efficiency-verhoging
►   Behoudt of verhoogt kwaliteitsniveau zonder meerkosten
►   Optimale bezetting van projecten en personeel
►   Afwijkingen kunnen ruim vooraf worden voorzien en dus tijdig bijgestuurd

 

Wilt u meer weten over een optimale procescontrole en – beheersing? Of wilt u ook een maand gratis en geheel vrijblijvend uw eigen demo-omgeving?

Bel ons gerust op nummer 0495-769012 of mail het contactformulier zodat wij met u contact op kunnen nemen.

Reacties zijn gesloten.