Financieel Management

Financieel management met Lisaas ERP Software. Altijd en overal actueel inzicht in de financiële situatie van uw organisatie, uw projecten en budgetten. Inzicht in maandomzet, jaaromzet, klantomzet en meer.Met een compleet geïntegreerde module biedt Lisaas ERP Software een passende oplossing voor financiële vraagstukken. Met slechts enkele muisklikken creëert u een duidelijk overzicht van de actuele financiële situatie van uw bedrijf of uw projecten. Door de koppeling van alle data in uw eigen Lisaas omgeving houdt u de financiële regie overzichtelijk en controleerbaar. U legt hiermee de basis om constant inzicht en grip te hebben op de huidige én toekomstige status op financieel gebied.

Eén van de grote voordelen van dit compleet en geïntegreerd systeem is het snelle inzicht in alle kosten per project, per klant, per maand of per jaar. Met één druk op de knop kunt u op ieder moment de actuele nacalculatie opvragen. Hierin zijn alle gewerkte uren, gereden kilometers, inkooporders en artikelen die bij het betreffende project horen overzichtelijk weergegeven.

Daarnaast is de berekening van de huidige onderhandenwerk-positie van uw bedrijf 24/7 beschikbaar. Deze onderhandenwerk-positie is vooral voor project-georiënteerde bedrijven van groot belang om het bedrijfsresultaat te kunnen beoordelen.

Het financieel management is tot in de puntjes uitgewerkt en geïntegreerd in Lisaas ERP Software. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de overheadkosten automatisch te verdelen over de projecten volgens de verhouding van de gemelde uren ten opzichte van de begrootte uren. Tevens worden deelfacturen direct verwerkt in de onderhandenwerk-positie! Zo heeft u de nodige managementinformatie altijd bij de hand.

Lisaas ERP Software biedt:

►   Nacalculaties berekenen en evalueren

►   Snel inzicht in alle kosten per project

►   Administratieve werkzaamheden zoals facturatie, inkoopfacturen, memoriaal boekingen, btw-aangifte, kolommenbalans, koppeling met telebankieren

►   Budgetbewaking op projectniveau, klantniveau en omzetniveau

►   Actueel overzicht van onderhanden werk

►   Tools voor waarde- en risicoanalyses

►   Sluitende begrotingen creëren en deze kunnen blijven monitoren

Reacties zijn gesloten.