Lisaas

Met behulp van Lisaas ERP software (Software As A Service) worden al uw bedrijfsprocessen waaronder project-planning, voorraad, inkoop, planbord, facturatie, boekhouding en urenverantwoording zodanig met elkaar verbonden, dat alle belangrijke bedrijfsinformatie door het hele bedrijf en door iedereen geraadpleegd kan worden. Dus vragen als ‘Wanneer is die order klaar?’, ‘Is het materiaal al besteld?’, ‘Heeft de klant al betaald?’ behoren vanaf nu tot de verleden tijd. Lisaas is overal online toegankelijk en uitermate geschikt voor projectgestuurde en serviceverlenende organisaties. Een softwarepakket waarmee elke organisatie efficiënter, effectiever en kostenbesparend kan ondernemen en dat tegen een zeer aantrekkelijk maandtarief.


Wat is ERP-software?

ERP = Enterprise Resource Planning. Met ERP maximaliseert u de productiviteit van uw organisatie, beheerst u de kosten en voldoet u optimaal aan klantwensen. Daarnaast worden verschillende operationele werkzaamheden binnen uw bedrijf ondersteund, zoals financiële administratie, inkoop, verkoop en klantadministratie. De automatische afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen komen allemaal samen en worden onder gebracht in één informatie- en managementsysteem. ERP is toepasbaar voor alle typen organisaties, groot en klein, producerend en serviceverlenend.


Waaruit bestaat een ERP-systeem?

Een belangrijk kenmerk van een ERP-systeem is dat alle gegevens in een centrale database worden opgeslagen. Daardoor sluiten de informatiestromen naadloos op elkaar aan. Als iemand van de klantadministratie het postadres van bedrijf X aanpast, dan komen de bestellingen en facturen automatisch op het goede adres terecht. Doordat iedereen dezelfde informatiebron gebruikt, zijn de gegevens overal en altijd up-to-date. ERP-software is veelal opgebouwd uit softwaremodules. Hiermee wordt een configuratie samengesteld die volledig aansluit bij de specifieke automatiseringsbehoefte van de organisatie.


Wat zijn de voordelen van ERP?

Met ERP-software maakt u uw organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler. De beheersing van de bedrijfsprocessen wordt beter, doorlooptijden van orders verkorten, klantgerichtheid neemt toe, voorraadkosten worden lager en de servicegraad stijgt. Eigenlijk is het heel overzichtelijk: in een ERP-systeem breng je alle logistieke, financiële en administratieve gegevens onder in één systeem. U heeft dan altijd en overal inzicht in alle relevante, actuele bedrijfsinformatie. ERP brengt u organisatie volledig in beeld!


Welke ERP-software moet ik kiezen?

Er bestaat een enorme diversiteit aan systemen en leveranciers. Veel daarvan zijn gericht op een type bedrijfsproces, specifieke branche of bedrijven met een bepaalde omvang. Andere zijn generieker en worden eenvoudig op maat gemaakt voor uiteenlopende toepassingen. De selectie van het systeem dat het beste bij de organisatie past, vereist daarom een professionele aanpak.
Lipronics heeft de Lisaas ERP Software ontwikkeld; ERP voornamelijk gericht op groeiende, startende, innoverende, moderne en ontwikkelende bedrijven.

Wilt u meer weten over welke ERP software voor u geschikt is? Of wilt u ook een maand gratis en geheel vrijblijvend uw eigen demo-omgeving?

Bel ons gerust op nummer 0495-769012 of mail het contactformulier zodat wij met u contact op kunnen nemen.

Compleet inzichtelijk met 1 druk op de knop, uw projectadministratie, projectinformatie, projectmanagement. Van Engineering tot productie, van levering tot inspectie, van verpakken tot verzenden.

Projectmanagement

Het projectmanagement biedt u actuele en accurate informatie over de statussen van uw projecten, zodat u elk project kunt volgen en waar nodig tijdig kunt bijsturen. Van engineering tot productie, van levering tot inspectie, van verpakken tot verzenden, altijd overzichtelijk en compleet.

Lees meer >

Financieel management, budgettering en budgetcontrole, liquiditeitscheck en liquiditeitscontrole, inzicht in omzet en artikelen. Elke moment van de dag up to date.

Financieel management

Middels het financieel management beschikt u altijd over actueel inzicht in de financiële situatie van zowel uw organisatie als van de projecten en budgetten. Van budgetten opstellen en liquiditeitschecks tot inzicht in maandomzet, jaaromzet, klantomzet en omzet op projecten en artikelen.

Lees meer>

Voorraadbeheer, voorraadbeheersysteem, magazijn, artikel, materiaalverbruik en materiaalgebruik, met Lisaas ERP software houdt u het overal in de hand.

Voorraad en artikelen

Teveel of te weinig voorraad en/of te hoge inkoopprijzen verhogen uw bedrijfskosten aanzienlijk. Het voorraadsysteem biedt inzicht in en controle op uw voorraad. Alle artikelinformatie is direct beschikbaar. Daarnaast heeft u inzicht in hardlopers en mogelijke tekorten, zodat u met slechts enkele muisklikken effectief kunt inkopen.

Lees meer>

CRM software, relatiebeheer. Van contactpersoon tot omzet, van vestigingsplaats tot projecten. Met Lisaas bedrijfssoftware snel en eenvoudig inzicht in uw sales, kansen en prognoses.

Relatiebeheer

Alle gegevens van uw relaties, zoals contactpersonen, omzet, vestigingsplaats en projecten, worden in één oogopslag zichtbaar gemaakt. Afgeronde orders, projecten in behandeling en zelfs kansrijke prospects worden in beeld gebracht. Zo kunt u snel en eenvoudig uw sales, kansen en prognoses inzien.

Lees meer >

Procescontrole eenvoudig gemaakt met Lisaas ERP software. Procesbeheersing, controle en monitoring om effectiever, efficiënter en daardoor winstgevender te ondernemen.

Procescontrole

Door de processen in uw organisatie te beheersen en te monitoren maakt u uw productiewerk winstgevender en versterkt u uw concurrentiepositie. Er vormt zich een betrouwbare en inzichtelijke bron van informatie waarop uw organisatie kan anticiperen, bijvoorbeeld een nieuwe aanpak om afwijkingen in processen op te sporen en bij te sturen.

Lees meer>

Personeelsbezetting en planning. Met Lisaas bedrijfssoftware worden uren gebudgetteerd en registreerd. Onmiddelijk en overal inzicht in personeelsbezetting en planning in een praktisch en overzichtelijk planbord.

Personeelsbezetting en planning

Budgetteer en registreer de uren die gewerkt worden aan projecten en krijg onmiddellijk inzicht in de personeelsbezetting en de planning van werkbare uren. Eventuele overschrijdingen worden snel inzichtelijk en de flexibiliteit van personeelsinzet neemt sterk toe. Het overzichtelijk en praktisch planbord staat altijd actueel tot uw beschikking.

Lees meer>

 

Lisaas voorziet in onder andere digitale inkoopbonnen, inkooporders, uitgebreide urenregistratie, volledig administratiepakket en handige en actuele grafieken.

Handige tools

Lisaas voorziet daarnaast nog in enkele zeer handige tools om de efficiëntie, effectiviteit en inzichtelijkheid van uw bedrijf aanzienlijk te verhogen. Voorbeelden van deze handige tools zijn het aanmaken van digitale inkooporders, uitgebreide urenregistratie, volledig administratiepakket en handige en actuele grafieken over omzet en financiën.

Lees meer>

Reacties zijn gesloten.