Al uw bedrijfsprocessen waaronder projectplanning, voorraad, inkoop, planbord, facturatie, boekhouding en urenverantwoording met elkaar verbinden en zo overzichtelijk maken? Dat kan met behulp van Lisaas ERP Software! Middels deze ERP Software is alle belangrijke bedrijfsinformatie voor het hele bedrijf inzichtelijk. Dus vragen als ‘Wanneer is die order klaar?’, ‘Is het materiaal al besteld?’, ‘Heeft de klant al betaald?’ behoren vanaf nu tot de verleden tijd. Lisaas ERP Software is overal online beschikbaar en geschikt voor project-gestuurde en service-verlenende organisaties. Het is een ERP systeem waarmee elke organisatie efficiënter, effectiever en kostenbesparend kan werken. Dit tegen een zeer aantrekkelijk maandtarief.

Bedrijfsactiviteiten overzichtelijk in de ERP Software

Hieronder hebben wij voor u enkele belangrijke bedrijfsactiviteiten beschreven. Voor deze bedrijfsactiviteiten biedt Lisaas ERP Software een gebruiksvriendelijke manier om deze overzichtelijk te houden. Zo kunt u de stand van zaken inzien en waar nodig op tijd bijsturen.

Projectmanagement is één van de belangrijkste activiteiten in uw bedrijf. Lisaas ERP software biedt u actuele en accurate informatie over de statussen van uw projecten. Hierdoor kunt u elk project volgen en waar nodig tijdig bijsturen. Van engineering tot productie, van levering tot inspectie, van verpakken tot verzenden, Lisaas ERP Software biedt het allemaal. Overzichtelijk en compleet.

Beschik altijd over actueel inzicht in de financiële situatie van uw organisatie en uw projecten en budgetten. Dit kan middels het financieel management via Lisaas ERP Software. Met behulp van dit softwarepakket kunt u budgetten en liquiditeitschecks opstellen. Verder heeft u inzicht in uw maand- en jaaromzet, klantomzet en omzet op projecten en artikelen.

Te veel of juist te weinig voorraad? Te hoge inkoopprijzen? Dit kunnen uw bedrijfskosten erg verhogen. De ERP Software biedt inzicht in en controle op uw voorraad. Alle artikelinformatie is direct en overal beschikbaar. Daarnaast heeft u inzicht in hardlopers en mogelijke tekorten. Hierdoor kunt u met slecht enkele klikken effectief en optimaal inkopen.

Alle informatie van uw relaties overzichtelijk en up-to-date? Dit kan met Lisaas ERP Software! In één oogopslag worden alle gegevens zichtbaar gemaakt. Deze gegevens kunnen bestaan uit contactpersonen, omzet, vestigingsplaats, projecten en meer. Wilt u meer gegevens toevoegen? Dat is mogelijk! Maatwerk is voor Lisaas ERP Software geen probleem. Verder worden afgeronde orders, projecten in behandeling en zelfs kansrijke prospects in beeld gebracht.

Beheers en monitor de processen in uw organisatie door middel van onze software. Zo maakt u uw productiewerk effectiever, efficiënter en daardoor winstgevender en versterkt u uw concurrentiepositie. Er wordt een betrouwbare en inzichtelijke bron van informatie gevormd. Hier kan uw organisatie dan op anticiperen. Procesmanagement helpt onder andere bij het opsporen van afwijkingen in processen. Hiervoor biedt Lisaas ERP Software de ideale tools aan.

Het kan vaak nog lastig zijn om een goede personeelsplanning te maken met de juiste bezetting. Via Lisaas ERP Software krijgt u hier snel inzicht in. Als eerste kunt u de uren die gewerkt worden aan projecten budgetteren en registreren. Hierna krijgt u meteen inzicht in de personeelsbezetting en in het plannen van de werkbare uren. Wanneer eventuele overschrijdingen voorkomen, worden deze snel inzichtelijk. De flexibiliteit van personeelsinzet neemt hiermee sterk toe.

Het digitale planbord is geïntegreerd in Lisaas, waardoor u met 1 druk op de knop een overzichtelijke, praktische en altijd actuele planning te zien krijgt. Op dit digitale planbord kunnen heel eenvoudig personen, machines en activiteiten worden ingepland, middels een handige drag and drop tool. Deadlines en doorlooptijden en orderstatussen op 1 scherm weergegeven. Dit  overzichtelijk en praktisch planbord staat altijd en overal tot uw beschikking.

Medewerkers kunnen eenvoudig zelf via online hun werkuren invoeren en verantwoorden. Dit biedt directe controle van het aantal ingevoerde uren ten opzichte van de aangegeven werktijden en pauzes. Ideaal toepasbaar voor bedrijven die orders op basis van nacalculatie uitvoeren. Ook voor projectgestuurde bedrijven, zoals installatie-werk, onderhoud of werkzaamheden in de bouw, is deze optie een goede basis voor inzicht in de kosten van projecten.

Naast het overzichtelijk maken van uw bedrijfsprocessen, voorziet Lisaas in enkele handige en praktische functionaliteiten. Met deze functionaliteiten wordt de efficiëntie, effectiviteit en inzichtelijkheid van uw bedrijf aanzienlijk verhoogd. Enkele voorbeelden hiervan zijn het aanmaken van digitale inkooporders, uitgebreide urenregistratie, een volledig administratiepakket inclusief digitale facturatie, digitale werkbon,  en handige en actuele grafieken over omzet en financiën.