Over ons

Lisaas ERP software, een zeer compleet bedrijfssoftware pakket voor de projectgestuurde en servicegerichte mkb-er.Lipronics ontwikkelt webgebaseerde bedrijfssoftware en verzorgt de implementatie, opleiding en begeleiding na oplevering. Onze software is gebaseerd op en ontwikkelt met onze specialisatie op het gebied van technische branches zoals productiebedrijven, installatiebedrijven en de bouw.

Wij zijn ervan overtuigd dat een ERP-systeem aan moet sluiten op uw organisatie en niet andersom. Graag bespreken wij uw behoefte om op basis daarvan het pakket optimaal voor uw situatie te configureren. In veel gevallen kunnen wij ons pakket zó configureren dat het samenwerkt met uw huidige overige software.

Lipronics is voortgekomen uit de automatiseringsbehoefte van Lipro Engineering, een bedrijf dat liften en liftonderdelen produceert en monteert. Wij hebben hierdoor een ruime ervaring met de dagelijkse praktijk van productiebedrijven en projecten in de bouw. Lisaas bedrijfssoftware, ontwikkeld door Lipronics in Nederweert.

In veel gevallen is uitsluitend invoering van een softwarepakket niet de oplossing voor een bestaand organisatorisch probleem. Graag bespreken wij al in een zeer vroeg stadium uw totale bedrijfssituatie, zodat wij u een passend advies kunnen geven. Desgewenst kunnen wij u verder als een consultant begeleiden in uw totale organisatorische verbetering.

Bij Lipronics werken mensen met een ruime ervaring in productiebedrijven, engineering en bouw. Daarom kunnen wij veel MKB-bedrijven goed adviseren.

Download hier de brochure van Lisaas ERP software.

Reacties zijn gesloten.