Deze handige voorraad app van Lisaas is beschikbaar voor Android, iPhone en iPad. U kunt hierbij uw smartphone of tablet als scanner gebruiken. Ook is het mogelijk om handmatig in te voeren. Voer gemakkelijk en snel het materiaalgebruik op projecten in of zorg dat de voorraad wordt aangepast. Zo heeft u uw voorraad en verbruik altijd inzichtelijk en up-to-date.

Lisaas Voorraad App

Met de app kunnen, met gebruik van een scanner of handmatige invoer, artikelen of materialen binnengeboekt of afgeboekt worden. Hierbij wordt artikel- of materiaalverbruik automatisch bij het project of order geregistreerd. Verder wordt uw voorraad meteen bijgewerkt en kunt u uw voorraadstanden controleren, beheren en bijwerken. De app is geschikt voor smartphone (Android en Iphone) en tablet. Lees hier meer over voorraad en artikelbeheer.

de lisaas voorraad app - eenvoudig voorraad beheer en artikelen afboeken en bijboeken

eenvoudig artikelen binnenboeken of afboeken op projecten

Bij- en afboeken

Met de Lisaas Voorraad App kunnen binnengekomen artikelen eenvoudig worden binnengeboekt en verbruikte artikelen eenvoudig worden afgeboekt. Door de barcode te scannen of handmatig aantallen in te voeren met smartphone of tablet worden de gebruikte artikelen automatisch toegekend aan het gewenste project en de voorraad wordt real-time bijgewerkt.

Voorraadtelling

Uw complete voorraadbeheer en voorraadcorrectie heeft u nu letterlijk en figuurlijk in de hand met de Lisaas Voorraad App. Scan de barcode van het artikel en druk op de button om de voorraad te controleren en een eventuele voorraadcorrectie door te voeren. Voorraadbeheer en voorraadcorrectie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

telling en voorraadbeheer nu eenvoudig met de Lisaas Voorraad app

artikelen afboeken op een project of order, met een automatische verwerking voor een constante up to date voorraad

Van voorraad naar order

als er materialen worden gebruikt (of gepickt) voor een order kunt u met de Lisaas Voorraad App aangeven welke order het verbruik betreft. Zo koppelt u eenvoudig, en automatisch,  het juiste artikel en het exacte aantal aan de order. Scan de barcode in, voer een aantal in en klik op het projectnummer waar het verbruik betrekking op heeft. Uw artikelverbruik is verwerkt en uw voorraad meteen up-to-date.

Scannen

Maak handig gebruik van de scanfunctie in de Lisaas Voorraad app! De app gebruikt de camera van uw smartphone of tablet. Scan de barcode van de artikelen en met enkele drukken op de knoppen worden de artikelen afgeboekt of bijgeboekt, een voorraadcorrectie doorgevoerd én kunt u de altijd actuele voorraadstand inzien. Houd uw voorraad altijd en overal in de hand.

gebruik de camera van uw smartphone of tablet om artikelen in te scannen en automatisch te verwerken

Barcodescanner

Wij bieden een een handige barcodescanner. Klik hier voor meer informatie.

Lisaas Voorraad App

Download nu de super handige Lisaas Voorraad App bij Google Play of App Store.