Voorraadbeheer met de smartphone!

  • Artikelverbruik
  • Voorraadstand aanpassen
  • Tellingen en inventarisatie
  • Scanfunctie mbv camera

Zoek naar Lisaas Voorraad in:

 

De handige Lisaas Voorraad App is voor Android, iPhone en iPad beschikbaar. Gebruik uw smartphone of tablet als scanner (handmatig intypen is natuurlijk ook mogelijk) en registreer gemakkelijk en snel het materiaalgebruik op projecten of zorg dat de voorraad wordt aangepast. Zo heeft u uw actuele voorraad en uw verbruik altijd inzichtelijk en up-to-date.

Om te installeren zoek naar ¨Lisaas Voorraad¨ in de playstore of klik op de button bovenaan deze pagina.

 

Lisaas Voorraad:

met de Lisaas Voorraad App kunnen middels de scanner (of handmatige invoer) artikelen of materialen binnengeboekt of afgeboekt worden. Artikel- of materiaalverbruik wordt dan automatisch bij het project of order geregistreerd, uw voorraad wordt realtime bijgewerkt, u kunt uw voorraadstanden controleren, beheren en corrigeren. Geschikt voor smartphone (Android en Iphone) en tablet.

de lisaas voorraad app - eenvoudig voorraad beheer en artikelen afboeken en bijboeken

Bij- of afboeken:

met de Lisaas Voorraad App kunnen binnengekomen artikelen eenvoudig worden binnengeboekt en verbruikte artikelen eenvoudig worden afgeboekt. Door de barcode te scannen of handmatig aantallen in te voeren met smartphone of tablet worden de gebruikte artikelen automatisch toegekend aan het gewenste project en de voorraad wordt real-time bijgewerkt.

eenvoudig artikelen binnenboeken of afboeken op projecten

Voorraad -> Order:

als er materialen worden gebruikt (of gepickt) voor een order kunt u met de Lisaas Voorraad App aangeven welke order het verbruik betreft. Zo koppelt u eenvoudig, en automatisch,  het juiste artikel en het exacte aantal aan de order. Scan de barcode in, voer een aantal in en klik op het projectnummer waar het verbruik betrekking op heeft. Uw artikelverbruik is verwerkt en uw voorraad meteen up-to-date.

artikelen afboeken op een project of order, met een automatische verwerking voor een constante up to date voorraad

Voorraad telling:

uw complete voorraadbeheer en voorraadcorrectie heeft u nu letterlijk en figuurlijk in de hand met de Lisaas Voorraad App. Scan de barcode van het artikel en druk op de button om de voorraad te controleren en een eventuele voorraadcorrectie door te voeren. Voorraadbeheer en voorraadcorrectie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

telling en voorraadbeheer nu eenvoudig met de Lisaas Voorraad app

Scannen:

maak handig gebruik van de scanfunctie in de Lisaas Voorraad app! De app gebruikt de camera van uw smartphone of tablet. Scan de barcode van de artikelen en met enkele drukken op de knoppen worden de artikelen afgeboekt of bijgeboekt, een voorraadcorrectie doorgevoerd én kunt u de altijd actuele voorraadstand inzien. Houd uw voorraad altijd en overal in de hand.

gebruik de camera van uw smartphone of tablet om artikelen in te scannen en automatisch te verwerken

Wilt u ook zo een handige scanner?

 

Klik hier voor meer informatie.